A Huami Technology még tavaly augusztusban rántotta le a leplet az Amazfit X-ről. Az Indiegogóra pedig nem sokkal később fel is került, a közösségi finanszírozás pedig elérte a kívánt összeget, és az aktivitásmérő, vagy nevezhetjük nagyon finoman okosórának is, már gyártásba került. Kínában pedig már ki is lehet csengetni a vételárat a Youpin platfomon keresztül, 999 jüant kóstál a kütyü (nettó 43 ezer forint), a szállítás október 29-én kezdődik.

Az Amazfit X legmenőbb része minden kétséget kizáróan a 2,07″-es, hajlított OLED kijelző. A 206 x 640 pixel felbontású panel képpontsűrűsége 326 PPI, az NTSC színskála 100%-át képes megjeleníteni, a fénysűrűsége pedig 430 nit. A képernyő 92 fokban hajlított, amit többek között az üveg 700 fokra hevítésével értek el.

A különleges kialakítás miatt három részből áll az alaplap, a hajlított, 220 mAh-s akkumulátor pedig 7 napos üzemidőre képes. A titánium ötvözettel készült külső gomboktól mentes, a kijelző pedig 244%-kal több mindent képes megjeleníteni, mint a kategória termékei.

Az Amazfit X további képességei közé tartozik a PPG BioTracker pulzusmérő, a véroxigén-szint szenzor (SpO2), az alvásfigyelés, számos sportmód, hívások és alkalmazások értesítései. Adott még az 5 ATM vízállóság, valamint a megújult Zepp app, amit a frissen bemutatott Amazfit Neóhoz is használni lehet.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

FORRÁSGizmoChina
Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.