A 70mai érdekeltségébe tartozó 20 Decebel egy rendkívül komoly tudású fülhallgatója érkezik hamarosan a webshopba és a Lurdy Mi Store-ba, méghozzá 20 Decebel Active NoiseCancelling Earbuds néven. A 70mai céget már jól ismerhetik a Xiaomit kedvelők, hiszen kompresszort, fedélzeti kamerát, vagy éppen visszapillantó tükröt is teszteltünk már tőlük. A Bluetooth 5.0 technológiára épülő vezetékmentes hangkeltő legnagyobb értéke az aktív zajszűrés, akár 30 dB-es zajt is képes semlegesíteni.

A 70 Decebel TWS támogatja az SBC és az AAC audio kodekeket, a fülesek pedig képesek egymástól függetlenül is működni. Az üzemidő is átlagon felüli, hiszen 8 órányi zenehallgatás lehetséges egy feltöltéssel, a töltőtok pedig még duplaennyit hozzá tud adni, vagyis együttesen egy napni zenehallgatást tesz lehetővé a kütyü.

Külön alkalmazás is tartozik a füleshez, ahol aktiválható a zajszűrés, vagy éppen lehet módosítani a hangszínszabályzón. A készülék akár sportolás közben is használható az IPX4 vízállóságnak köszönhetően, az oldalsó vezérlés pedig hívások fogadását, vagy éppen a hangasszisztens előhívását is egyszerűbbé teszi.

A mindössze 120 ms-os késleltetéssel dolgozó 20 Decebel Active NoiseCancelling Earbuds ára bruttó 21 900 forint lesz, ami nem csak versenyképes, hanem a konkurensekhez képes jóval alacsonyabb árat, de komolyabb tudást is jelent.

Mi Store Lurdy Ház (Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimagyarorszag
Instagramxiaomimagyarorszag
YouTubexiaomimagyarorszag

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.