Habár egyelőre nem élvehetjük ki a jó idő nyújtotta lehetőségeket, a nyár ettől függetlenül vészesen közelít. Ezzel együtt pedig a szárazság, a száraz levegő is, ami egyáltalán nem egészséges, szóval érdemes valamilyen párásítót beszerezni. Talán ennek apropóján mutatta be a Xiaomi egyik partnere a Smartmi Humidifier 1S-t, ami UV-C-s azonnal stelirizálást, hordozható formában használható vízadagolást, valamint rendkívül kedvező, mindössze 50 dolláros árcímkét garantál.

Ez egy, nevezzük „nedvesítő vízforrásnak”, ami igencsak fontos eszköz a mindennapokban, hiszen az elpárologtatott csapvíz mindig tartalmaz baktériumokat, a tisztított víz viszont ezektől mentes. A Smartmi Humidifier 1S pont ebben jó, minden elpárologtatott víz először az UV-C stelirizációs kamrába kerül, így a kütyü megtisztítja, stelirizálja, hogy a lehető legegészségesebb eredményt érje el.

A készülék belsejében a japán Stanley Stanley hidegkatódos UV-CCL ultraibolyás stelirizációs lámpa kapott helyet, ami kiöli a baktériumokat a vízből, méghozzá 99%-os hatékonysággal. A 254 nm-es ultraviola sugarak lényegében szétszakítják a DNS láncot a baktériumokban, így azok elveszítik a biológiai aktivitásukat.

A Smartmi Humidifier 1S 4,5 literes tartállyal rendelkezik, így 12-15 órán keresztül képes egyhuzamban, visszatöltés nélkül működni. Ha mégis szükség lenne a munícióra, felülről lehet beleönteni a vizet, ami kényelmes és gyors művelet is egyben. A vezérlés az OLED kijelzőn keresztül történik, ami felismeri az érintéseket, valamint az ujjhúzásokat is.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu