A Redmi ugyanarra az ösvényre lépett, amire a Xiaomi; kiváló ár/érték arányú termékeket dobnak piacra. Természetesen a fókusz az okostelefonokon lesz a jövőben is, de számos más rendkívül érdekes eszközt árulnak, bár sajnos a legtöbbet egyelőre csak Kínában, elég csak a Redmi Airdotsra, vagy éppen a márka mosógépére, légkondicionáló berendezésére gondolni.

A legújabb produktum viszont egy bőrönd, ami pirosban pompázik, oldalán pedig minden eddigi logónál nagyobban láthatjuk a Redmi feliratot. A Redmi bőrönd három rétegű polikarbonát külsőt kapott a masszív szerkezet okán, a felülete matt, így talán kevésbé látszódnak meg rajta a reptéri pakolgatások.

A zipzár bezárára szolgáló füleket a számkódos egységbe illeszthetjük, a vámosok munkáját pedig a standard nyitókulcs helye könnyíti meg. A helykínálat elég bőségesnek tűnik, természetesen vannak elválasztó részek, különféle zsebek, alul pedig kemény műanyagból álló négy keréken gurul a bőrönd, amik minden irányba el tudnak fordulni. A nagyméretű, 20″-es megoldás Kínában 299 jüanos áron (~ 12-13 ezer forint) kerül forgalomba, itthon aligha lesz kapható.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

FORRÁSXiaomi Today
Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.