mstore A legnépszerűbb Xiaomi & Ecosystem termékek az mStore webáruházban.

Lu Weibing, a Redmi vezetője nyilatkozta a minap, hogy szerinte a Xiaomi hamarosan a legnagyobb okostelefon lesz a világon, legyőzve ezzel többek között az Apple-t is.

Elmondásai alapján az elsődleges cél a kínai piac kisajátítása, ahol jelenleg az offline értékesítések teszik ki az eladások 70%-át. Ennek érdekében a következő 3 évben 30 ezer boltot szeretnének már összességében üzemeltetni, ami elég merész terv, hiszen jelenleg 10 ezernél tart az üzletek száma. Van még munka tehát, főleg úgy, hogy az Oppo és a Vivo is elég komoly szándékkal vág neki a következő esztendőknek.

Lu Weibing szerint persze nem csak a boltok száma a fontos, hanem az értékek megtartása, plusz hogy komolyan vegyék a különböző kihívásokat is. A végső cél pedig az, hogy a három év múlva már a Xiaomi legyen a világ legnagyobbja az iparágban, amihez azért az Apple-nek is lesz még egy-két szava. Ennek ellenére közel a siker, hiszen 2021 harmadik negyedévében az almás vállalat 48, a Xiaomi pedig 44 millió készüléket szállított le, szóval a mostani állás egyáltalán nem megfordíthatatlan.

mStore

mStore Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
mStore Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
mStore Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.mstore.hu
FacebookmStore
InstagrammStore
YouTubemStore