Ahogy már a hivatalos Facebook oldalunkon is írtuk, elindult a Xiaomi háztól házig garanciája, így ki sem kell lépned az ajtón ahhoz, hogy hibás készüléked a szervizbe kerüljön, majd a kijavítás után visszajusson hozzád. A szolgáltatás CSAK azokra a készülékekre vonatkozik, amelyek HIVATALOS forrásból (például a xiaomi.hu-ról) kerültek beszerzésre. Még egy ok, hogy ne Kínából, vagy ismeretlen boltokból rendeljünk.

Kétféle futár kérhető. Az egyik esetén olyan mobilokról van szó, amelyek a jótállási időn belül állnak, azaz érvényesíthető rájuk a 2 év hivatalos garancia. Ebben az esetben a TMX Mobilfutár weboldalán (KATT IDE) alul a garanciális javítás gombra kell nyomni, a következő oldalon pedig a kért adatokat kell megadni, kezdve a névtől, a készülék típusán és a sorozatszámán át egészen a jótállási jegy/számla feltöltéséig. Az el- és visszaszállítás természetesen ebben az esetben ingyenes.

A másik esetben olyan telefonok javíthatók, amelyek már nem rendelkeznek jótállással. A fizetős javítás gombra nyomva árajánlatot lehet kérni, természetesen a telefon pontos típusát megadva. Ilyenkor viszont az anyagköltség, a munkadíj, valamint a szállítás költsége is a felhasználóra hárul.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.