A Xiaomi nemrégiben újabb érdekes terméket vett fel a portfóliójába, köszönhetően a Yeelightnak. A Mijia LED Cosmetic Mirror névre keresztelt, magyarul csak szimplán sminktükörnek hívható kiegészítő visszacsillanás nélkül kínál háttérvilágítással rendelkező megoldást.

Érdemes azért részletesebben is beszélni erről a termékről. A sminktükör nagy szilárdságú ABS műanyagból készült, természetesen a gyártótól megszokott módon minimalista dizájnnal tálalva. Könnyű és viszonylag kicsi, pont azért, hogy bárhová szállítani lehessen, akár még egy női táskávan is.

A Mijia LED Cosmetic Mirror teljes egészében tükörből áll, ez foglalja el a 92%-át a kütyünek, a Xiaomi pedig torzításmentes, szép, valósághű tükörképet garantál. Ami valljuk be, egy ilyen eszköznél nagyon fontos is.

A tükröt 45 fokban lehet mozgatni a helyes beállítás megtalálásának érdekében, sőt, van rajta egy érintőgomb, amivel a fényerőt lehet állítani, méghozzá 300, 500, 900 lumen értékekben. A ráadás a beépített 2000 mAh-s akkumulátor, amit a mellékelt kábellel lehet tölteni, de ha nincs lehetőség, akkor is lehet szépítkezni.

Egyelőre Kínában kapható a Mijia LED Cosmetic Mirror, méghozzá 30 dolláros, vagyis 10 ezer forintos áron, de nem kizárt, hogy a későbbiekben ennél kedvezőbb áron is elcsíphető lesz.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu