A Xiaomi ismét a Youpin platformot bővítette Kínában. A Qingping Bluetooth ébresztőóra kint mindössze 59 jüanba (nettó áron átszámolva 2500 forintba) kerül, és január 14-én kerül forgalomba.

Az óra meglehetősen egyszerű, mégis némileg elegáns formatervet követ, és egyáltalán nincs rajta fizikai gomb. Ellenben amikor felülről megnyomjuk, akkor aktiválható a szundi funkció, ami további 10 percig hagy minket pihenni. Ha pedig kétszer rányomunk, kikapcsoljuk az ébresztőt.

A Qingping Bluetooth ébresztőóra nem túl meglepő módon Bluetooth kapcsolatra képes, vagyis párosítható a telefonunkkal. Ezután pedig azonnal szinkronizálódik az aktuális idő, és a felhasználó lehetőséget kap arra, hogy 16 különböző ébresztőt állítson be, aminek hangja 8-féle dallammal csendülhet fel.

Az ébresztőóra funkción kívül a készülék képes ± 0,2 ℃ fokos pontossággal mérni a hőmérsékletet, valamint a páratartalmat is, utóbbinál maximum ± 2% RH kilengést enged. A Qingping Bluetooth ébresztőóra más Mijia eszközökkel is kompatibilis, képes leállítani például a fűtést, ha a beállított hőmérsékletet eléri a szoba. A végére maradt még a több lépcsőben személyre szabható háttérvilágítás, szóval kompakt kis óra lett ez, az biztos.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.