A Xiaomi újabb innovációt tudhat magáénak, hiszen bemutatta a Mi Charge Turbo technológiát. Egy eddig még nem látott sebességű, vezetékmentes töltésről van szó, amivel a korábbi 20W helyett már 30W-tal lehet etetni a készülékeket.

Hogy érzékeltetni lehessen, mit jelent ez a valóságban: egy 4000 mAh-s akkumulátort (ami többek között a Mi 9T-ben is megtalálható) 50%-ra mindössze 25 perc alatt fel lehet tölteni, méghozzá a madzagos megoldások kényelmetlensége nélkül. A teljes töltés 69 percbe telik, ez eddig nagyjából másfél órát vett igénybe.

A 30W-os Mi Charge Turbo a hamarosan érkező Xiaomi Mi 9 Pro 5G csúcsmodellnél debütál majd először, arról viszont még nem esett szó, hogy külön lesz-e megvásárolható a töltőpad, vagy a csomag része lesz, mindesetre az alant is látható eszköz legnagyobb erénye, hogy a telefon szinte bármelyik részére helyezhető.

A Xiaomi az eseményen arról is beszélt, hogy a 40W-os kábeles töltés is a tesztidőszak végén jár, sőt, belengette, hogy a 100W-os megoldásuk sincs más messze a véglegestől. Előbbi a Mi Mix 4-gyel együtt mutatkozhat majd be, utóbbira azért még alighanem várni kell egy kicsit.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.