Ugyan a Xiaomi szempontjából az MWC 2019 legnagyobb attrakciója a Mi 9 globális bejelentése volt, mégis találtunk olyat telefont, amire szintén kíváncsi a publikum. Ez pedig a Redmi Note 7, aminek még nincs hivatalosan globális verziója, nem is volt kitáblázva a standon, mégis kirakták, méghozzá MIUI 10.2 global ROM-mal. Két színben lehetett fellelni a mobilt, az egyik modellben 3, a másikban 4 GB RAM volt, de létezik ennél több rendszermemóriával szerelt változat is.

A Redmi Note 7 előlapjának legnagyobb részét a 6,3″-es, 1080 x 2340 pixel felbontású IPS kijelző foglalja el, vízcsepp alakú szenzorszigettel a tetején, az rejti a 13 megapixeles előlapi kamerát. A kávák vékonyak, összességében pedig egy nagyon jó összeszerelésű telefont foghat majd a kezében a vásárló, ráadásul kedvező áron.

Belül is teljesen korrekt a felhozatal, Snapdragon 660-as lapka nyolcmagos processzorral, valamint Adreno 512-es grafikus gyorsítóval. Az Android 9.0-ra épülő felület gyorsan fut a telefonon, akadozásmentes minden, nem utolsósorban pedig a végletekig személyre szabható.

A Redmi Note 7 erőssége a 48 megapixeles hátlapi kamera, ami mellé egy 5 megapixeles, mélységélességet mérő fényképező is jár. A készülékben van Bluetooth 5.0, kétcsatornás WiFi és A-GPS, valamint hátlapra helyezett ujjlenyomat-olvasó.

A 4000 mAh kapacitású akkumulátor remélhetőleg hamarosan hivatalosan is megérkezik Európába, és utána már a www.xiaomi.hu webshopban és a Lurdy Mi Store-ban is kapható lesz. Ízelítésképpen íme a hands-on videónk:

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.