Jövő kedden hullik majd le a lepel a Mi CC9 Pro készülékről, ami nem kizárt, hogy Európába Mi Note 10 néven érkezik majd meg. Nem csak a telefon lesz azonban az egyetlen érdekesség az eseményen, hanem a frissen bemutatkozó Xiaomi Mi Watch okosóra és a Mi TV 5 is.

A óráról már kép is felbukkant az interneten, ami szerint a kütyü egy kicsit az Amazfit GTS-re hasonlít (igen, tudjuk, még egy másik órára is), a TV-ről pedig úgy hírlik, hogy a 108%-os NTSC színskála és a 4K quantum-dot technológia miatt szólhat nagyot.

Az NTSC skála egyébként azt mutatja meg, hogy a szem által látható színeknek mekkora hányadát képes megjeleníteni a kijelző. Amint olvasható, még túl is tesz ezen.

A Xiaomi Mi Watch-ról korábban úgy nyilatkozott a cég vezetője, hogy ez lesz a „csuklónk okosórája”, méghozzá WiFi, GPS, NFC, Bluetooth 4.2 képességekkel, valamint Qualcomm Snapdragon  Wear 3100-as lapkával, és akár eSIM-mel, plusz Wear OS rendszerrel. Ez lesz egyébként az első alkalom, hogy egy óra a Xiaomi Mi sorozata alatt lát napvilágot, méghozzá várhatóan nagyon versenyképes áron. November 5-én kiderül.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

FORRÁSGSMArena
Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.