Ez az év a töltési sebesség radikális növeléséről szólt, gondoljunk csak a Xiaomi Mi 10 Ultrára, ami 120W-tal képes magába szívni a naftát, persze vezetékes formában. Az elit közösséghez pedig több készülék is csatlakozni fog a jövőben, hiszen a Qualcomm már bejelentette a Quick Charge 5.0-t, ami 100W+ tempót tesz lehetővé madzagon keresztül.

Természetesen nem csak a vezetékes etetés sebessége gyorsult, hanem a vezetékmentes technológia is nagyot ugrott. Megint a Mi 10 Ultrát érdemes példaként felhozni a maga 50W-os wireless töltésével, ám ha lehet hinni a pletykáknak, ez még messze nem a vége a történetnek.

A Digital Chat Station különböző információkra hivatkozva ugyanis azt sejti, hogy jövőre nem is egy olyan mobil lát majd napvilágot, amit vezetékmentesen is akár 100W-tal lehet majd tölteni. A mostani leggyorsabb sebesség teljes kihasználása esetén egy 4000 mAh-s akkumulátort 30 perc alatt lehet teljesen feltölteni, ez az idő következő esztendőben akár a kétharmadára is csökkenhetne.

Mi Store Lurdy Ház (Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimagyarorszag
Instagramxiaomimagyarorszag
YouTubexiaomimagyarorszag