Úgy fest, a nagy forróságban szenvedőkre is gondol a Xiaomi, pontosabban a sokak által ismert almárka, a Yeelight. Vannak ráadásul olyanok, akik ilyenkor is szeretnek a konyhában kotyvasztani, ami pillanatok alatt egy szaunává tud változni a nagy melegben. Nos, a Yeelight Smart Cooler pontosan nekik készült.

A mennyezetre szerelhető eszköz úgy működik, mint egy centrifuga, ami a meleg levegőt és a füstöt is azonnal kiszívja a helyiségből. A friss levegő áramlási szöge 65 és 120 fok között állítható, van normál és maximális fokozat. A Yeelight Smart Cooler vezérelhető hanggal, okostelefonnal és távirányíthatóval is, a felülete pedig könnyen tisztítható, ráadásul lámpaként is funkcionál a 162 minilednek és az 1800 lumenetes fénysűrűségnek köszönhetően.

Szerencsére a zsíradékok sem csapónak le, ami pedig igen, azok is villámgyorsan takaríthatók, tényleg sokkal tisztábbá és hűsebbé varázsolja a levegőt, a 30 x 30 centiméteres mérete ellenére. A Yeelight Smart Cooler kvázi egy légkondiként is elképzelhető, pikk-pakk felszerelhető, az ára pedig csupán 130 dollár.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

FORRÁSXiaomi Today
Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.