Alighanem a Redmi K20 (Pro), európai nevén a Mi 9T (Pro) az egyik legkedveltebb modell a Xiaomi kínálatában. Most viszont már egy kicsit többet megtudhattunk az utódról, amit egyelőre maga a cég is Redmi K30-ként emleget. Lu Weibing, a Redmi vezetője egy prezentáción tárt elő pár értékes információt a készülékkel kapcsolatban, például azt, hogy már natívan támogatni fogja az 5G-t, vagyis a leggyorsabb mobilhálózatokat.

A másik érdekesség, hogy ez lesz az első kameralyukas kijelzővel ellátott mobil a Xiaomi flottájában, vagyis a képernyő jobb felső sarkában lesz egy kivágott rész, ahol a képek szerint a dupla előlapi fényképező bújik majd meg.

Azért az 5G-nél még fontos megjegyezni, hogy a Redmi K30 már duál 5G-s lesz, vagyis önálló és nem önálló hálózatokon is működni fog, plusz kihasználja a 4G/LTE tornyokat is, hogy alacsonyabbak legyenek terjeszkedési költségek, méghozzá magasabb minőség és sebesség mellett.

Elvileg nem ez a csúcsmodell lesz a legolcsóbb 5G-s telefon a piacon, ám még mindig jóval kedvezőbb áron debütál majd, mint a konkurensek, benne pedig a pletykák szerint a Qualcomm 7250-es lapkája lesz, ami ezt a duál 5G-t támogatja is.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu