Még májusban mutatta be a Mi Smart Dashcam 2K fedélzeti kamerát a Xiaomi, most pedig jött egy annál is olcsóbb megoldás, méghozzá Mi Smart Dashcam 2 Standard Edition néven.

A Mi Smart Dashcam 2K egy teljesen átlagos menetrögzítő kamera külsőleg, és akár 1600p-s videókat is képes felvenni. A hátulján egy 3″-es IPS kijelző kapott helyet, így láthatjuk, hogy mit vesz fel a készülék.

Ez az új modell viszont még a korábbinál is kompaktabb, mindössze 7 cm széles, viszont csak Full HD felbontásban tud videókat rögzíteni, ami még mindig abszolút elegendő, visszanézni ezeket pedig sebtiben a 2″-es képernyőn lehet.

A szenzor 1/2,9″-es és f/2,0 rekeszértékű, tehát éjszaka is világosak maradnak a mozgóképek, a 130 fokos látószögnek köszönhetően pedig akár három sávnyi történést is felvehetünk.

A Mi Smart Dashcam 2 Standard Edition hallgat a szavunkra is, fel tudjuk ébreszteni, videózásra bírhatjuk, vagy éppen a MIJIA alkalmazáson belül is konfigurálhatjuk. A H.265-ös videók elmentésére képes kamera egyelőre Kínában kapható, méghozzá 299 jüanos áron.

Mi Store Lurdy Ház (Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimagyarorszag
Instagramxiaomimagyarorszag
YouTubexiaomimagyarorszag