mismart - webáruházA legnépszerűbb Xiaomi
termékek a mismart webáruházban.

A Xiaomitól megszokottal ellentétben meglehetősen hosszú életűnek számít(ott) az eredeti Mi Watch, ami ebben a változatában sajnos sosem lett elérhető Európában. A legújabb, Kínában tartott sajtóeseményen viszont a CIVI modell mellett a Xiaomi Watch Color 2 is bemutatkozott, sőt, egy vezetékmentes fülesről is lehullott a lepel.

A Xiaomi Watch Color 2-re visszatérve; az előlapon egy 1,43″-es AMOLED kijelző található, méghozzá 326 ppi-is képpontsűrűséggel. A fém készüléktest különböző színű szíjakkal vásárolható meg; fekete, kék, fehér, zöld, sárga, narancs, az óraszámlapok száma pedig több mint kétszázra rúg.

Az okosóra továbbra is a Xiaomi saját rendszerét futtatja, ám immár képes harmadik féltől származó alkalmazásokat is kezelni, Kínában például működik a Baidu Maps, a Migu Run is. Még mindig nem váltott a gyártó Wear OS-re, ellenben a legfontosabb funkciókat ez az óra is tudja, úgy mint az értesítéskijelzés, a sporttevékenységek monitorozása.

A Xiaomi Watch Color 2 vízálló (5 ATM), 117 sportmódot támogat és van benne kétcsatornás GPS. Az akkumulátor kapacitása 470 mAh, ez 30 órányi GPS mérésre, vagy 12 napos normál használatra elegendő. Adott a véroxigénszint mérés, a 24 órás puzulsmérés is.

A Watch Color 2 ára Kínában 900 jüan előrendelésben, utána 1000 jüanba fog kerülni, ezek nettó 43 és 47 ezer forintot jelentenek.mismart.hu webáruház | Xiaomi termékek széles választéka a hivatalos viszonteladótól

Mi Store Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
Mi Store Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Mi Store Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeMismart
Mi Smart Webáruház
Webshopwww.mismart.hu
Facebook: mismart.hu
Instagram: mismart.hu
YouTube: Mi Smart Webáruház
Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.