Újabb okosórákat leplezett le a Huami, méghozzá a tavaly júliusban és augusztusban napvilágot látó Amazfit GTR és GTS örököseit.

Amazfit GTR 2

Az Amazfit GTR 2 előlapján egy 1,39″-es, 454 x 454 pixel felbontású AMOLED kijelzőt találunk, ami körül az elődnél jóval keskenyebb káva fut körbe. Természetesen az óralapok variálhatók, sőt, most már a kedvenc fotót is ki lehet tenni a galériából háttérnek.

A GTR 2-ben egy korábbinál nagyobb, 471 mAh-s akkumulátor kapott helyet, ami 14 napos üzemidőt tesz lehetővé normál, 38 napos teherbírást pedig sima óra módban.

Fejlődött az alvásmonitorozás, immár három kategóriában elemzi a részleteket az óra (mélyalvás, felületes alvás és REM), de azt is tudja nézni, ha csak nappal szundítunk egyet. A 24 órás pulzusmérés is adott, ami kiegészült véroxigénszint méréssel is.

Az Amazfit GTR 2 összesen 12 sportmódot ismer, természetesen beépítve találunk GPS modult a lokalizáláshoz. Nagy előrelépés a mikrofon, amivel telefonhívásokat is fogadhatunk, igaz, kell hozzá okostelefon, mert az eSIM támogatás kimaradt.

Fontos újítás még az NFC, amivel mobilfizetésre képes lett az óra (kérdés persze, hogy Kínán kívül is elérhető lesz ez vagy sem), a belső tárhelyen pedig akár 600 MP3 is elfér, így elég egy Bluetooth füles is futás esetén.

A GTR 2 egészen 50 méterig vízálló és kétféle verzióban lesz kapható; Sport és Classic, előbbi alumínium és 999 jüanaba kerül, utóbbi rozsdamentes acél és 1099 jüant kóstál.

Amazfit GTS 2

Az Amafit GTS 2 az elődjének formatervét folytatja és még a tömegük is megegyezik, specifikációkat tekintve pedig a GTR 2-től örökölt szinte mindent; 50 méterig vízálló, van alvás-, véroxigénszint és pulzusfigyelés, rendelkezésre állnak a sportmódok, a GPS, a mikrofon, az offline zenehallgatás és az NFC-s mobilfizetés is.

Amiben különbözik, az a panel, az Amazfit GTS 2 ékessége ugyanis egy 1,65″-es, 348 x 442 pixel felbontású AMOLED kijelző karbon bevonattal. Az akkumulátor kapacitása jóval kisebb, mint a testvérének, a 246 mAh-s telep normál használattal 7 napig bírja, óra módban pedig 20 napig.

A három színben elérhető okosóra 999 jüanos árcímkét kapott Kínában.

Mi Store Lurdy Ház (Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimagyarorszag
Instagramxiaomimagyarorszag
YouTubexiaomimagyarorszag