mismart - webáruházA legnépszerűbb Xiaomi
termékek a mismart webáruházban.

Valószínűleg nyár végén mutatja legújabb táblagépeit a Xiaomi, amikkel 4-es széria 2018-as megjelenése után térnek vissza erre a piacra. Ha hihetünk a szóbeszédeknek, akkor kétféle változat debütál majd, lesz egy sima Mi Pad 5 és egy Mi Pad 5 Pro. Sőt, még tok és érintőtoll is vásárolható lesz hozzájuk.

A tokról, ami nem mellesleg még billentyűzetet is tartalmaz, most kerültek fel képek az internetre, miután a kínai hatóságok engedélyét megkapta. A tollnak külön hely lesz a tokban, szóval egy komplett miniszámítógépet varázsolhat majd a táblagépekből a vásárló. Sajnos trackpad viszont nem figyelhető meg a képeken, szóval a menüben való mozgás majd legfőképpen ujjmozdulatokkal történhet.

A Mi Pad 5 kettőse hasonló dizájnt kap hátul, mint a Mi 11 sorozat, belül pedig 8520 mAh-s akkumulátorral lehet számítani. A Pro modell előnye lehet például a 120 Hz-es, 1600 x 2560 pixel felbontású kijelző, hardveres téren pedig a sima változatnál Snapdragon 870 SoC-re, a Prónál pedig MediaTek Dimensity 1200 lapkára lehet számítani.mismart.hu webáruház | Xiaomi termékek széles választéka a hivatalos viszonteladótól

Mi Store Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
Mi Store Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Mi Store Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeMismart
Mi Smart Webáruház
Webshopwww.mismart.hu
Facebook: mismart.hu
Instagram: mismart.hu
YouTube: Mi Smart Webáruház
Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.