Mostanság kétségtelenül sok telefon dob piacra a Xiaomi, de ez nem jelenti azt, hogy a vezérigazgatónak, Lei Junnak ne lennének olyanok ezek között, amiket nagyon szeret. És mivel több kedvence is van, most megnevezett hármat, amiket a legjobbnak tart.

A legelső helyen a Xiaomi Mi MIX 2 áll, az indok pedig az, hogy a kerámia készülékház a vezető szerint csodás minőséget képvisel, ráadásul ez volt az első olyan telefon, ami unibody kialakítást kapott ebből az anyagból. Magáról a készítési proceduráről is szuperlatívuszokban beszélt, például hogy az egyedi kerámiadarabokat 1400 fokon kell szinterezni.

A dobogó második fokára a Xiaomi Mi 6 került fel, annak is a Bright Silver Discovery Editionje, itt azt emelte ki a CEO, hogy ez a modell vákuummal bevont hátlapja a legszebb, amit akár tükörként is lehet használni, a világos rozsdamentes acél keret pedig kiváló minőséget és fogást garantál neki.

A harmadik helyre a Xiaomi Mi 10 PRO került, ami a jelenleg kapható legerősebb és legújabb készülék. Nem ment el szó nélkül az árazás mellett sem, úgy gondolja ugyanis, hogy valóban emeltek az árakon, cserébe viszont mindenből a lehető legjobbat próbálja nyújtani a vállalat, hogy tényleg egy csúcson lévő csúcstelefont hordhasson magánál a felhasználó.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu