A pandémia nagy részében sajnos nem adatott meg az, hogy moziba járjunk, ráadásul a nagy bemutatók is elmaradtak. Éppen ezért élte, vagyis még mindig éli virágkorát az otthoni tévézés, a Netflix, az HBO Go és társai. Igen ám, de azért a háztartásban lévő 40-50″-es készülékek, habár élvezeti szempontból nyilván jók, nem közelítik meg a mozikban tapasztaltakat. A közeljövőben viszont érkezik hozzánk egy termék, a Mi Smart Projector 2 Pro, ami teljesen átírhatja az eddig élményeket.

Ez a készülék mindössze 3,7 kg és 215 × 201 × 143 mm-es dimenziókkal bír, mégis Full HD felbontású képet tud felrajzolni a falra, akár 60-120″-es méretben, ami hatalmas „vásznat” jelent (40-200″ között állítható, de az előbbi méret az ajánlott inkább). A dual focus és a TOF módnak köszönhetően ráadásul mindig éles lesz a kép, nem lesz jellemző a projektoroknál mindig problémás fókuszálás.

A Mi Smart Projector 2 Pro, habár angolul, de támogatja a Google asszisztensszolgáltatást, így akár hanggal is vezérelhető, plusz mivel Android rendszer fut rajta, az Android TV minden előnyét élvezhetjük, kezdve a különböző játékoktól egészen a streaming szolgáltatásokig.

A 4 csatornás Luminus LED-ek akár 1300 ANSI lumennel világítanak, így még nappal is bőven látható lesz a kép, nem kell hunyorogni vagy besötétíteni. Szerencsére a képet is annak megfelelően lehet beállítani, hogy honnan vetítünk a falra, ergo nem lesz trapéz alakú a végeredmény, hanem normál, 1.1:1 arány is használható. Adott a HDR10 dekóder, valamint a dupla 10W-os hangszóró, plusz a vezetékmentes csatlakoztatás lehetősége, így a telefonon lévő tartalmat is kivetíthetjük.

A Mi Smart Projector 2 Pro teljesítményéről az Amlogic T962X-H gondoskodik, de különféle szemvédelmi és energiatakarékos funkciók is rendelkezésre állnak. A wireless kapcsolódás mellett sok a normál port is: két HDMI, két USB 2.0, jack port, S/PDIF és Ethernet is rendelkezésre áll. A projektor várhatóan 299 900 forintért lesz megvásárolható a Lurdy/Szeged/Debrecen Mi Store-okban, valamint a Xiaomi.hu-n és a Mismart.hu-n, az érkezésére a következő 1-2 hónapban lehet számítani.

Mi Store Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
Mi Store Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Mi Store Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeXiaomi Mi Store Magyarország
Mi Smart Webáruház
Webshopwww.mismart.hu
Facebook: mismart.hu
Instagram: mismart.hu
YouTube: Mi Smart Webáruház
Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.