A Xiaomi a mai napon számos termékről lerántotta a leplet. Az egyik legfontosabb a Redmi Band, ami egy mindössze 95 jüanos (vagyis nettó 4500 forintos) fitnesz karkötő, ami a jóval drágább, de persze prémium Smart Band 4-hez képest is több fronton tud előrelépést felmutatni. Amiket majd a hamarosan érkező Mi Band 5 úgyis túlszárnyal majd.

Kezdésnek ott az 1,08″-es színes OLED kijelző, az ezt védő üveg pedig sík, nincs hajlítva semerre. A képernyőn láthatóak többek között az értesítések, plusz az időjárásinformációk is, a menü ezen kívül még sok izgalmas funkciót rejt.

A Redmi Band a töltést is leegyszerűsíti, hiszen USB-A csatlakozóval lehet tölteni, nem kell tehát hozzá speciális etetési módszer. Az üzemidő mondjuk kevesebb a xiaomis társnál, hiszen 14 nap körül mozog, de ez alighanem bőven elviselhető.

A karkötő hátulján találjuk meg az optikai pulzusmérőt, sportolási módokból pedig 5-öt ismer a kütyü. Az alvásfigyelés szintén a repertoár része, ahogy az 5 ATM-es vízállóság is. Nincs sajnos NFC, ahogy a nemzeköti Band 4-ben sincs.

A Redmi Band kék, fekete, piros és barna színben vásárolható meg először Kínában, hogy Európába mikor érkezik meg, arról sajnos még nem esett szó.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu