mstore A legnépszerűbb Xiaomi & Ecosystem termékek az mStore webáruházban.

Ultra Wideband (UWB). Csak gyorstalpalóként; alapvetően abban különbözik más technológiáktól, hogy nagyon magas frekvencián működik, lényegében úgy kell elképzelni a működését, mint egy radar, ami folyamatosan figyeli a környezetet és feltérképezi a kompatibilis eszközöket. Így párosítás nélkül is lehet irányítani például telefonnal egy hangszórót, vagy tévét, de akár az autó slusszkulcsaként szolgálhat ezáltal egy mobil.

Xiaomi UWB

Na már most a Xiaomi úgy fest, hogy komoly jövőt lát az Ultra Widebandben. A legújabb csúcsmodellek természetesen támogatják ezt a technológiát, ám most egy Ultraception startup vállalkozás felvásárlásából arra lehet következtetni, hogy a gyártó több téren is potjobban belemerülne a fejlesztésbe.

Az Ultraceptiont 2019-ben alapították, a félvezetőiparban és a telekommunikációban is érdekeltek. Az UWB egyébként már a 90′-es évektől ismert dolog, ám publikusan csak 2020-tól kezdve használták a mobilcégek, igazából ez szolgálna majd az infra kiváltására, lévén energiatakarékosabb, sőt, precízebb is, a Xiaomi ±3°-os pontosságot ért el.

mStore

mStore Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
mStore Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
mStore Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.mstore.hu
FacebookmStore
InstagrammStore
YouTubemStore