A hét elején leplezte le legújabb okosóráját a Xiaomi, méghozzá Xiaomi Watch Color néven. Akkor azt ígérték, hogy később árulnak el részleteket, és szerencsére nem is kellett sokat várni, hiszen végre mindent tudunk a készülékről, aminek elvitathatatlan előnyei közé tartozik az AMOLED kijelző, a Wear OS és a színes kialakítás.

Természetesen nem maradtak el a fitnesz tevékenységek, a GPS, a Bluetooth 5.0, a pulzusmérés, sőt, még az NFC sem, tehát elvileg még a mobilfizetés is megoldható a kütyüvel. Adott az 5 ATM-es vízállóság, valamint a normál használattal elérhető 14 napos üzemidő (420 mAh-s akkumulátor).

A Xiaomi Watch Color 1,39″-es, 454 x 454 pixel felbontású AMOLED kijelzővel rendelkezik, a szilikon szíj helyett pedig akár bőrt is választhatunk. Összesen 10 fitnesz tevékenységet ismer az óra, ezek közé tartozik a biciklizés, az úszás, vagy éppen a mászás.

A Google Wear OS-re épülő, MIUI Watch felülettel ellátott okosóra talán a legütősebb pontja mégis az árazás, Kínában ugyanis mindössze 799 jüanba, vagyis nettó áron átszámítva 34 ezer forintba kerül, ami őrült jó vételnek mondható. Más kérdés, hogy a nemzetközi forgalmazásról megint, vagy még mindig nem esett szó.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.