Habár júniusra ígérte a Xiaomi, hogy az első néhány készülékre megérkezik a MIUI 12 felület (a pontos listához kattintsatok IDE), már most akadnak olyan felhasználók, akik jelezték, hogy a telefonjukon felbukkant a lehetőség a csomag telepítésére. A 12.0.0.11 számon elérhető update-et egyelőre még csak a Redmi K20/Xiaomi Mi 9T-re sikerült néhányaknak felinstallálni, de csak néhány régióban, és sokszor olyanoknak, akik a Mi Community belül korábban már jelentkeztek a bétatesztelésre.

Természetesen már Android 10-re épülő megoldásról beszélünk, vagyis a MIUI 12 tartalmaz minden szükséges biztonsági frissítés is. Ezen felül számos újítást hoz magával, kezdve a jelentősen átszabott külsőtől a különleges animációkon és a sötét mód második generációján keresztül egészen a dinamikus háttérképekig és a szoftveres finomhangolásokig.

Persze nagy kérdés, hogy érdemes-e egyáltalán még telepíteni, mert lehetnek bugok, akadások, hibák, ugyanis a végleges verziót csak június végére ígérte a Xiaomi. A bátraknak próba cseresznye.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu