GPS, vízállóság, okosságok. Mi kellhet még? Valahogy így indulhatott neki a 70mai is az első okosórájának kifundálásának, pedig eddig főleg autós porszívókról, vagy éppen kompresszorokról és fedélzeti kamerákról ismerhette az itthoni nagyközönség. A 70mai Saphir Watch egész impozáns képességekkel rendelkezik, kezdjük rögtön az 1,78″-es AMOLED kijelzővel, aminek 368 x 448 pixeles a felbontása és még érintésérzékeny is.

Az okosóra, ami WT1004 modellszámon fut, Bluetooth 5.0-n keresztül kommunikál az androidos vagy iOS-es eszközökkel, az energiaellátását pedig egy 320 mAh-s telep végzi, szóval több napos üzemidőre képes a kütyü. A sportos életet élőknek lehet jó hír a beépített GPS, valamint az egész napos pulzusmérés, sőt, 17 különböző sportolási tevékenységet is meg tud különböztetni a készülék.

Hogy teljes legyen a dolog, arról az 5 ATM-es vízállóság gondoskodik, így akár még úszni is lehet az órával. Az Amazon Alexa támogatással is rendelkező 70mai Saphir Watch trendi kinézete mellett kellemes árazást kapott, ára pedig nagyjából 135 dollár körül mozog.

Mi Store Lurdy Ház (Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimagyarorszag
Instagramxiaomimagyarorszag
YouTubexiaomimagyarorszag

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.