mstore A legnépszerűbb Xiaomi & Ecosystem termékek az mStore webáruházban.

A Xiaomi bejelentette legújabb belépő szintű okostelefonját, a Redmi 12C-t, amely kategóriájában az egyik legerősebb teljesítményt kínálja mindössze 59,990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

A MediaTek Helio G85 processzorral felszerelt Redmi 12C itthon 3 GB RAM-ot és akár 1 TB-os tárhelybővítést kínál a 32/64 GB-os belső tárhely mellé, ezzel lehetővé téve a zökkenőmentes napi használatot, az alkalmazások gyorsabb elindítását, valamint nagy mennyiségű adat tárolását. A készülék 5000 mAh-s akkumulátora egész napra elegendő energiát biztosít, a töltés 10W, az ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően pedig a felhasználók közvetlenül a hátlapi szenzorra helyezett ujjukkal oldhatják fel telefonjukat, és már használhatják is alkalmazásaikat, vagy hitelesíthetik mobilfizetésüket.

A 6,71 hüvelykes HD+ IPS kijelzőjével és 20,6:9-es képarányával a Redmi 12C megfelelő felhasználói élményt garantál ebben az ársávban, legyen szó olvasásról, videózásról vagy böngészésről.

A kijelző stílusos és felismerhető dizájnba van csomagolva: az egytestű, ívelt hátlap lapos élekkel rendelkezik, amelyek javítják az általános esztétikát és a tapadásérzetet. A Redmi 12C grafitszürke és óceánkék színben érkezik.

A Redmi 12C 50 MP-es hátlapi főkamerájának jóvoltából még nagyobb részletgazdagsággal képes rögzíteni a pillanatokat, míg az erőteljes HDR-nek és az éjszakai módnak köszönhetően tisztább éjszakai városi képek készíthetők akár kihívásokkal teli körülmények között is. Már legalábbis a kategóriában.

A Redmi 12C két tárhelyváltozatban lesz elérhető:

●      3GB+64GB – 67,990 Ft ajánlott fogyasztói áron lesz megvásárolható március végétől

●      3GB+32GB – 59,990 Ft ajánlott fogyasztói áron lesz megvásárolható várhatóan áprilistól

mStore

mStore Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
mStore Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
mStore Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.mstore.hu
FacebookmStore
InstagrammStore
YouTubemStore

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.