A Xiaomi Mi Watch (bár nem a legelső) végre Európa számára is elérhetővé válik, amit már egyébként az indiai bemutatóból is lehetett sejteni (Mi Watch Revolve néven került ott forgalomba). A készüléken MIUI köntösbe csomagolt rendszer fut. A készülék mindössze 32 grammot nyom, dimenziókat tekintve pedig 45,9 x 53,35 x 11,8 milliméteres.

A kör alakú AMOLED kijelző 1,39″-es és 434 x 434 pixel felbontású, könnyedén el lehet olvasni tehát az értesítéseket és a legfontosabb tartalmakat. Fontos képesség, hogy az állandó pulzusmérés mellett a véroxigén (SpO2) szintet is képes monitorozni az óra.

A repertoár része a 117 sportmód és a beépített GPS, hogy telefon nélküli is el lehessen menteni az útvonalat, valamint a Bluetooth 5.0 BLE, a 3-tengelyes giroszkóp és a 3 tengelyes gyorsulásmérő. Az 5 ATM vízállóság az úszásra is vonatkozik, a ráadás pedig az NFC, ami a nemzetközi verzióba is bekerült.

Az üzemidőbe aligha fog bárki belekötni, a 420 mAh-s telep révén akár 16 napig képes életben maradni egy feltöltéssel a Mi Watch, és mindössze két óra alatt feltölthető. A magyarországi árát is tudják már, várhatóan 39 900 forintba kerül és novemberben fog érkezni.

Mi Store Lurdy Ház (Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimagyarorszag
Instagramxiaomimagyarorszag
YouTubexiaomimagyarorszag

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.