A Xiaomi lesz az első kínai vállalat, ami Snapdragon 875-ös lapkával szerelt mobilt dob majd jövőre piacra. Nem is egyet, hiszen mind a Xiaomi Mi 11 Pro, mind a sima változat ezzel az SoC-vel debütál majd. A Pro modell ráadásul ilyen komoly kijelzőt vonultat majd fel, hiszen a XDA Developers szerint QHD+ felbontású panel kerülhet majd a telefonba.

Az egyik fórumozó, kacskrz szerint a MIUI 12 kódjában lehet erre utalásokat találni. Az Android 11-re épülő verzióban ugyanis a Mi 11 esetén 1080 x 2400, a Prónál pedig 1400 x 3400 pixelre számíthatunk.

Ha a QHD+ nem lenne elég, akkor 120 Hz-es képfrissítés lehet még a nagy ütőkártya, kérdés, hogy normál változatnál is emelkedik-e a szám, vagy ott marad a 90 Hz majd. Persze már maga a MIUI kódban is írják, hogy a nagyobb felbontás több energiát fogyaszt, de ezt vagy nagyobb akkumulátorral, vagy gyorsabb, 100W-os töltéssel ellensúlyozhatja a Xiaomi. A hírek szerint a Xiaomi Mi 11 Pro büszkesége egy 50 MP-es, a simáé pedig egy 108 MP-es szenzor lesz még.

Mi Store Lurdy Ház (Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimagyarorszag
Instagramxiaomimagyarorszag
YouTubexiaomimagyarorszag

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.