A Soocas és a Xiaomi egyre erősebb kapcsolatot épít ki egymással, miközben egyre több termék lát napvilágot a közös munka gyümölcseként. A Soocas letett már az asztalra több fogkefét, hajszárítót, legújabb készülékük pedig a Soocas W3 névre keresztelt szájzuhany. Az instagramos gyors közvéleménykutatásunk alapján igen kevesen ismerik ezt a fajta kütyüt, igazából csak minden tizedik ember voksolt arra, hogy van némi fogalma a dologról.

De kezdjük az elején. Szájzuhany. Mi lehet ez. Röviden és tömören az otthoni szájápolás és a fogközi tér tisztításának az egyik leghatékonyabb módja, az erős és vékony vízsugárnak köszönhetően a lepedék könnyedén felbontható, így a fogmosás után még nagyobb szintű tisztaság érhető el. A Soocas W3 egy fuvókával 45 x 285 x 75 mm-es és 286 g-os, anélkül pedig 45 x 210 x 75 mm-es eszköz, ami elfér a kabátzsebben, vagy éppen a táskában. A dobozban négy különböző fúvókát mellékel a gyártó; standad, fogszabályzós, nyelvtisztító, fogköztisztító.

Emellett akad még töltőkábel is, a csúszásmentes, mintázott markolat alján kell a műanyag elemet kivenni a helyéről, hogy a csatlakozóhoz jussunk. Van ugyanis egy akkumulátor a szájzuhanyban, méghozzá 2200 mAh kapacitású, ennek feltöltése 4-6 órát vesz igénybe, de utána normál használattal elég lesz havonta egyszer feltölteni. Az IPX7 védettség jó hír, így akár óvatosan meg is moshatjuk a kütyüt.

Körbenézve a W3-at, felül van egy gomb, amivel kioldhatjuk a fúvókát, ha másikra szeretnénk átcserélni, oldalt találjuk a bekapcsológombot, utóbbi alatt pedig a módválasztót, hiszen lehet aktiválni puha módot, ha kezdők vagyunk, standard módon a tapasztaltabbaknak, masszázs módot pedig akkor, ha az íny vérkeringését fokoznánk. A mindössze 0,66 mm-es vízsugár ennek megfelelő ütemben spriccelődik, először fura érzés, de megszokható, a 230 ml-es tartályból pedig bőven elég víz nyerhető, amit az oldal lévő ajtón keresztül lehet pótolni.

Maximum 1300 vízsugarat képes kibocsátani a készülék percenként, elég hatékony munkát végezve. Az élelmiszeripari minőségű műanyagból álló, éppen ezért irritációmentes Soocas W3 ára 12 400 forint, ami jóval, de jóval kedvezőbb ár a konkurenseknél, ráadásul tényleg működik, és igazán akkor vesszük majd észre az előnyeit, ha tényleg kipróbáljuk és elkezdjük használni.

Már kapható az Mi Store-ban és a xiaomi.hu webáruházban.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.