Sajnos a jelenlegi helyzetben nem igazán javallott kimozdulni otthonról, hacsak nincs nélkülözhetetlen dolgunk, amit el kell intézni. A mozik bezártak, így a filmezésre egyetlen lehetőségünk maradt, a lakásban lévő tévé. A Redmi pedig nem szerénykedett, egy akkora monstrumot mutatott be, ami után majdhogynem moziba sem vágyódik majd az ember; ez lett a Redmi Smart TV MAX, méghozzá a maga 98″-es képátlójával.

A 4K felbontású panel 60 Hz-es képfrissítéssel rendelkezik és az NTSC színskála 85%-át lefedi. Támogatja a HDR-t, ráadásul 192 zónára lett osztva a képernyő, közvetlen LED-es háttérvilágítással. A kilencedik generációs képalkotás összesen 20 képjavítú technológiát egyesít.

Négy hangszóró található a tévén, méghozzá Dolby és DTS hangzással. Hátul három HDMI található (ebből egy ARC-vel), valamint egy S/PDIF kimenet, így akár külső audioeszközök is csatlakoztathatók.

A Redmi Smart TV MAX lelke egy Amlogic T972 lapka (4 x Cortex-A55 maggal és Mali-G31MP2 GPU-val), megtámogatva 4 GB RAM-mal és 64 GB-os eMMC adattárolóval. A készüléken a Xiaomi saját fejlesztésű PatchWall felülete fut, ami Android TV alapokra épül.

A gigaméretű tévé ára Kínában április 9-től lesz elérhető, méghozzá 20000 jüanos áron, ami nettósítva 924 ezer forintot jelent. Ez persze még mindig messze nem filléres kütyü, de sokkal-sokkal olcsóbb, mint a hasonló méretű konkurensek. A globális értékesítésről nem esett sajnos szó.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu