Habár a Xiaomi most a világ negyedik legnagyobb telefongyártója, messze nem csak erről híres a márka. Számos egyéb eszközzel is elkápráztatja a felhasználókat a vállalat, gondoljunk csak a Mi Smart Kettle okosvízforralóra, a Mi LED Ceiling Light mennyezeti lámpára, vagy éppen a Mi Smart Sensor okosotthon szettre. A saját gyártáson kívül pedig számos partnercéggel szövetkeznek, hogy még nagyobb legyen a termékportfóliójuk.

A Soocas is egyike ezeknek, akik leginkább az elektromos fogkefékről híresek. A Soocas X3, amely tesztünk alanya, például egy rendkívül minőségi eszköz, ami még azokat is elcsábíthat az elektromos világba, akik eddig a hagyományos megoldásokban hittek. A doboz már eleve ínycsiklandozó, a fedelet felemelve a fekete vagy rózsaszín fogkefét pillanthatjuk meg, a tartozékok közé pedig az USB-s indukciós töltőpad, az UV stelirizált vákuumos csomagolásba rejtett kefej tartozik, amiből mindössze 2600 forintért pót fejet is vehetünk.

A fogkefe IPX7 védettséget élvez, vagyis vízálló, nyugodtan le lehet mosni róla a fogkrémet, nem kell finomkodni. Van az oldalán egy gomb, ami egyrészt a bekapcsolást szolgálja, másrészt pedig a négy üzemmód között segít választani, dizájnos és világító ikonok jelzik, hogy éppen melyikre szavaztunk, a zöld ledek pedig a töltöttségi szintet mutatják.

A kefefej könnyedén cserélhető, a gyémánt, csík és trapéz alakú sörtéknek köszönhetően az átlagosnál 40%-kal sűrűbb kialakítással rendelkezik, ráadásul sokkal kíméletesebb az ínnyel és a fogzománccal. A Soocas X3 motorja lebegő mágneses rezgéseket produkál, nincs súrlódó alkatrész, így hatékonyabb, akár 37200-szor is képes megrezegtetni a fejet, biztosítva így a tökéletes tiszítást.

A kütyü Bluetooth-on keresztül létesít kapcsolatot az okostelefonnal, vagy akár táblagéppel, a Soocas alkalmazást kell letölteni iOS-re és Androidra. Ezen keresztül monitorozhatjuk a fogmosásokat, azok időtartamát, hatásfokát, ráadásul még a negyedik módot személyre is szabhatjuk az applikáció segítségével.

A fogkefe 1000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, napi kétszer két perces fogmosás esetén nagyjából 25 napos üzemidőt biztosít. Az indukciós töltő remek találmány, nem kell szórakozni a kábelekkel, ráadásul figyel a körülötte lévő fém tárgyakra, ha van ilyen, akkor alacsonyabbra veszi a töltést, nehogy túlmelegedjen az oda nem illő dolog.

A Soocas X3 ára 13 900 forint, ennyiért lehet megvásárolni a www.xiaomi.hu webshopban, valamint a Lurdy Mi Store-ban. A tudásához és a minőségi külsejéhez mérten ez igen jó ár, a konkurensek ennél jóval többet kérnek el ennél egyszerűbb megoldásokért.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu