Amikor sok évvel ezelőtt a Xiaomi belépett az európai piacra, sokan adtak hangot a csalódottságuknak, hogy Kínához képes milyen kevés terméket hozott a gyártó az öreg kontinensre. Azóta viszont már jelentősen megváltozott a helyzet, megannyi eszköz kapható itthon is, és úgy fest, a közeljövőben még több készülékre számíthatunk, amiknek listája épp most szivárgott ki az internetre.

A roadmap, amely havi szinten lebontva mutatja, hogy mi mikor érkezik, igen érdekes produktumokat rejt. Természetesen olyan is található a listában, amik már valóban megjelentek, így a Lurdyban is elcsíphető Mi Robot Vacuum Mop PRO, vagy éppen az AirDots Pro 2. Májusban viszont már a Mi TV Stick, valamint az AC2350-es router is kapható lesz Európában.

Még ezeknél is érkezesebb a júliusra tervezett Mi Electric Scooter 1S, vagy éppen a Sooter Lite, esetlet a Scooter Pro 2. Vagyis az őrületesen népszerű rollercsalád újabb tagokkal bővülhet. Ha hihetünk a képnek, akkor lesz még fényérzékelő, hordozható fotónyomtató, ventilátor is, tehát alighanem izgalmas hónapok várnak ránk. Legalábbis termékebejelentések tekintetében biztosan.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu