A Xiaomi kicsit megkavarja a fejekben lévő dolgokat, hiszen ameddig a Redmi K20 Pro Xiaomi Mi 9T Pro néven került forgalomba Európában, addig a K30 Pro már Poco F2 Pro néven kerül fel errefelé a boltok polcaira. Ez persze mit sem von le a készülék érdemeiből, amik közé többek között az 5G képes Snapdragon 865-ös lapka, a Full HD+ felbontású, notch-mentes AMOLED kijelző, a hatalmas akkumulátor, vagy éppen a négy hátlapi kamera tartozik.

Egyes országokban, így például Németországban már 499,9 euróért kapható a készülék (6/128 GB-os kivitelben), ami elképesztően jó ár, főleg, hogy mennyi mindent tud. Nincs konkurens, ami hasonló árcímkével rendelkezik és közel ennyit tud. Igen ám, de elvileg ez nyitóakció, később 530 euróra emelkedik majd a végösszeg a spanyoloknál és 550-re a franciáknál, az olaszoknak pedig 600 eurót kell hamarosan kicsengetni. A nem hivatalos hírek szerint az alapmodell itthon pont megállhat 200 ezer forint alatt és június végén kerülhet forgalomba, de ez az információ még nincs megerősítve.

Aki pedig az ár mellett arra kíváncsi, hogy mennyire bírja a megpróbáltatásokat a Poco F2 Pro, annak erősen ajánlott a fenti videót megtekintése. A JerryRigEverything csatorna ugyanis nekiesett a csúcsmobilnak, és úgy vélte, hogy egész jól bírja a strapát a készülék, a Gorilla Glass 5 üveg szépen megvédi a képernyőt, de úgy összességében sem kell porcelánként kezelni a mobilt.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu