Alighanem szeptember végén érkezik a hőn szeretett Xiaomi Mi 9T és Mi 9T Pro két örököse, méghozzá Xiaomi Mi 10T és Mi 10T Pro néven. A készülékek a csúcskategóriát képviselik majd, mégis hihetetlenül versenyképes árat kapnak, vagyis a gyártó megint a régi árazáspolitikát követi majd, amit a felhasználók olyannyira szerettek.

Az még kérdés, hogy mekkora lesz a kijelző, az viszont már nem, hogy 144 Hz-es, adaptív IPS panelről van szó, ennek következtében az ujjlenyomat-olvasó is az jobb oldalon lévő bekapcsológombba költözik. Hátul három kamera lesz, egy Próban 108 MP-es, a simában pedig 64 MP-es lesz a fő szenzor, ezek mellett nagylátószögre és zoomra lehet számítani.

Belül végül nagyobb eséllyel dolgozik majd Snapdragon 865, mintsem Snapdragon 865+, nem mintha utóbbi sokat nyomna a latba. Lesz majd 6/128 és 8/256 GB-os verzió is, a 10T és a 10T Pro között pedig a lényegi különbséget tényleg csak a kamerák jelentik majd, és mivel már az Amazon oldalán is felbukkantak véletlenül, így az európai forgalomba kerülésre is nagy tétben lehet fogadni, méghozzá valahol 550-650 eurós áron.

Mi Store Lurdy Ház (Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimagyarorszag
Instagramxiaomimagyarorszag
YouTubexiaomimagyarorszag

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.