Egyre nagyobb figyelem hárul a Xiaomi partnerére, a Yeelightra, hiszen minden eddiginél mélyebben fognak integrálódni az eszközök a Google Home-ba, így hanggal is könnyedén lehet majd vezérelni őket. Sőt, az Apple Home App is kezeli a lámpát, így még Sirit is meg lehet kérni, hogy kapcsolja le a fényeket.

A legújabb termék a Yeelight Staria Bedside Lamp Pro, aminek talpába 10W-os vezetékmentes töltést építettek, így elég csak rárakni a kompatibilis készülékeket, máris elkezdni etetni őket. Nagy figyelmet fordítottak a helyes fénykibocsátásra, a Kruithoffal működött együtt a cég.

Az egy érintéssel felkapcsolható Yeelight Staria Bedside Lamp Pro képes együttműködni a Homekit eszközökkel is. Könnyedén kezelhető, hosszú megnyomásra a fényerő és a színhőmérséklet, dupla érintésre pedig az időzítő állítható be.

Alul a gumírozott felület segíti, hogy a lámpa ne mozduljon el a helyéről, a rejtett orsóval pedig 30 fokban dönthető a felső rész, hogy a készülék mindig a megfelelő dolgokat világítsa meg. Egyelőre csak Távol-Keleten vásárolható meg a lámpa, itthoni forgalmazásról még nem tudunk.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

FORRÁSYeelight
Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.