mstore A legnépszerűbb Xiaomi & Ecosystem termékek az mStore webáruházban.

A Xiaomi minden tudását megvillantotta, amikor Kínában bemutatta a 12S Ultrát. A készülék ugyanis minden téren a csúcsot nyújtja, kamerás fronton pedig főleg, hiszen az elsődleges lencse 1″-es és 50,3 MP-es, méghozzá optikai stabilizálással. A másik két szenzor is kiemelkedő; 48 MP-es az ultraszéles és 5x periszkóp zoomos a tele. A Xiaomi pedig további lehetőségeket látott a 12S Ultrával való fotózásban, ráadásul nem is akárhogyan:

A fenti videóban is látható objektív eltörli a határokat a mobilfotózás és a fényképezőgéppel történő képalkotás között. A Xiaomi lényegében eltávolította a kameraszigetet és helyette egy megerősített keretet rakott oda, ehhez pedig különböző, Leica-M típusú objektívek csatlakoztathatók.

Xiaomi 12S Ultra

A védelemről zafírüveg gondoskodik, az objektív pedig egy újabb 1″-es szenzort ad a 12S Ultra repertoárjához, méghozzá egy Sony IMX989-et, ezáltal valójában innentől szabadon állítható a mélységélesség is.

A telefon AMOLED kijelzőjén pedig láthatóak lesznek a zebracsíkok, de lehetőség kínálkozik a 10 bites DNG RAW fotók elkészítésére is, az alkotások pedig azonnal megosztásra kerülhetnek, nem kell őket fényképezőgépről átmásolni valahova. És hogy milyen eredményekre lehet számítani? Íme néhány példa:

Sajnos ez csak egy koncepció, tehát egyelőre nem várható, hogy piacra kerülne az objektív, ahogy a 12S Ultra is csak Kínában kapható, de a jövőt mindenképpen előrevetíti, szóval ha nem is most, valamikor lesznek majd ilyen telefonok és kiegészítők a Xiaomitól, amiket talán itthon is megvásárolhatunk.

mStore

mStore Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
mStore Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
mStore Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.mstore.hu
FacebookmStore
InstagrammStore
YouTubemStore

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.