A Xiaomi egy újabb multifunkcionális órát mutatott be, méghozzá meglehetősen érdekes, C+86 Sports Watch néven. Az új kütyü inkább a sportos és klasszikus megoldásokat kedvelők szívét melengeti majd meg, az okosórák fanatikusai szemrebbenés nélkül fogják fogadni.

A C+86 Sports Watch azoknak készült tehát, akik sportos életet űznek és fittyet hánynak az okosabb eszközökre, főleg azokra, amik a csuklón hordhatók. A keret rozsdamentes acélból készült, méghozzá számos különböző polírozással, az üveg pedig edzett, az átlagosnál sokkal jobban ellenáll a karcoknak.

Számos elem fluoreszkáló bevonatot kapott, így sötétben meglehetősen extravagáns az óra. A mutatók szürke színben pompáznak, a másodperc mutató viszont piros, tényleg nagyon korrekt az összkép.

Nem maradt el a stopper, három kör alakú részt találunk a különböző funckciók eléréséhez, oldalt pedig két gombot fedezhetünk fel. Az egyik indítja, a második pedig visszaállítja a stoppert. Belül Seiko szerkezet biztosítja a pontosságot és az időtállóságot, a 30 méteres vízállóság pedig tovább növeli a jó hírek számát.

A narancssárga és fekete szilikon szíjjal rendelkező C+86 Sports Watch ára 579 jüan Kínában, ami adóterhek nélkül 25 ezer forintot jelent. Európai megjelenésről nem tudunk.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu