Habár manapság csak akkor induljunk útnak, ha nagyon fontos dolgunk akad, mégis egy átlagos hétköznapon sokan ülünk autóba, hogy elmenjünk a munkahelyre, vagy éppen meglátogassuk a rokonokat. Navigálásra pedig szinte már mindenki okostelefont használ, amik viszont nem biztos, hogy több órás autókázást kibírnak egy feltöltéssel, szóval folyamatosan etetni kell őket. A Xiaomi Mi 37W Dual Port Car Charger egy olyan szivargyújtó töltő, ami két készüléket is tud egyszerre tölteni, méghozzá rendkívül nagy sebességgel.

A kompakt kialakítás mellett a kompatibilitása is fontos, szinte minden autóban használható, a csúszásgátló érintkezők pedig megakadályozzák, hogy egy nagyobb bukkanóba hajtás esetén kiugorjon a helyéről a kütyü. Hasznos a kör alakú ledes világítás, így még sötétben is megtaláljuk nem csak a töltőt, hanem a két USB foglalatot is.

Az egyiken 27W-os gyorstöltésre képes az eszköz, a másikon pedig 10W-osra, ezt egyszerre képes leadni, tehát ameddig mondjuk mi a Xiaomi Mi 9-et villámgyorsan megetetjük, útitársunk a saját iPhone-jába pumpálhatja a százalékokat, vagy a másik csatlakozóba akár fedélzeti kamerát is dughatunk. Működik, teszteltük, a Mi Note 10 PRO vagy a Mi 9T PRO is kiírta, hogy gyorstöltés, vagyis Charge Turbo.

A többszintű védelemmel (rövidzárlat, túlfeszültség) ellátott Xiaomi Mi 37W Dual Port Car Charger ára mindössze 2 990 forint a Lurdyban és a Xiaomi webshopban, ennyit pedig tényleg ne sajnáljon erre szánni az, aki sokat autózik, és közben szeretné, hogy ameddig célba ér, még a telefon is feltöltődne.

Már kapható az Mi Store-ban és a xiaomi.hu webáruházban.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu