Szuvas, vagy éppen már lyukas fogak, kellemetlen szájszag, mind-mind lehet annak a következménye, hogy nem elégszer, vagy nem rendszeresen mosunk fogat. A Xiaomi elég sokféle terméket gyárt, nem hagyhatta ki a szájápolási eszközöket sem, gondoljunk csak a korábbi generációs elektromos fogkefére. Most viszont már a Xiaomi Mi Electric Toothbrush T500 kerül terítékre, ami letisztult külsővel, korrekt tudással kényezteti el felhasználóját.

Ahogy a fenti képen látható, a dobozban rögtön kapunk egy vákuummentes csomagolásban tárolt kefefejet, egy indukciós töltőt, valamint két gumikarikát, hogy színekkel lehessen megkülönböztetni egymástól a kütyüket. A töltés egyszerű, csak rá kell helyezni a fogkefét a töltőre, majd a 700 mAh-s akkumulátor elkezdi szívni magába a naftát. Napi kétszer két perc fogmosás esetén elég lesz akár 18 naponta etetni. Körölnézve a készüléket rögtön feltűnik a csúszásgátló, textúrázott markolat, valamint az apró ledek, amik a módokat és a töltöttségi szintet mutatják. Van egy gombunk is, ami mögé nem tud bejutni a víz, hiszen IPX7 védettséget kapott a fogkefe.

A Xiaomi Mi Electric Toothbrush T500 cserélhető kefefejjel rendelkezik, egy mozdulat és máris újat lehet rátenni. A fémmentes, DuPont cég által gyártott sörték az átlagosnál 40%-kal sűrűbbek, így könnyedén tisztítanak, ráadásul a motor akár 31000 fordulatot is képes megtenni percenként, ami pulzáló mozgást generálva juttatja el a vizet és a fogkrémet akár a fogak közé is. A T500-as nagy újítása, hogy képes érzékelni a túlzott nyomást, így megvédi az ínyt és a zománcot a sérülésektől.

A készülék integrálható a Xiaomi Home ökoszisztémába, az alkalmazást iOS-re és Androidra is le lehet tölteni, a párosítás egyszerű, vagy automatikusan ismeri fel a program, vagy manuálisan választjuk ki a Health részlegben, ezután pár másodpercig nyomni kell a bekapcsológombot, majd Bluetooth-on már fel is épül a kapcsolat. A szoftverben személyre lehet szabni az egyik módot (a standard és a szenzitív mellett), plusz naprakészen lehet tartani, hogy mikor, mennyit és hogyan mostunk fogat, utóbbit a beépített giroszkóp alapján elemzi a rendszer.

A 13 900 forintba kerülő Xiaomi Mi Electric Toothbrush T500 egy letisztult külsővel rendelkező elektromos fogkefe, ami érezhetően jobban tisztít, mint a hagyományos társai, az alkalmazással kiegészülve pedig teljes képet kapunk a fogmosás hatékonyságáról, szóval tökéletesíthetjük a mozdulatsort, hogy minél tovább megőrizhessük fogainknak az egészségét.

Már kapható az Mi Store-ban és a xiaomi.hu webáruházban.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu