Nagy elánnal készülünk a nyár második felére, hiszen ahogy korábban írtuk, jövő héten érkezik a Xiaomi Mi 9T 6/128 GB-os modell 114 900 forintért 2 év hivatalos garanciával, és hasonló jótállási feltételek mellett augusztus végén várható az Android One operációs rendszert futtató Xiaomi Mi A3 4/64 GB, méghozzá 69 900 forintért.

Nem csak ez a két telefon lesz viszont az újdonság, hanem már jövő hét csütörtökön beesik a Xiaomi Mi Smart Band 4 (igen, Európában így hívják a Mi Band 4-et), ami már színes OLED kijelzővel, akár 20 napos, megnövelt üzemidővel, valamint vízállósággal hívja fel magára a figyelmet.

A Xiaomi Mi Smart Band 4 ára 10 900 forint lesz a Lurdy Mi Store-ban és a www.xiaomi.hu webshopban.

Sokan várják, augusztus folyamán (később pontosítunk majd) pedig megvásárolható lesz a Xiaomi Airdots Pro is, ami a cég egyik legfejlettebb vezeték nélküli headsetje. A fülesek rendkívül jó hangzással kecsegtetnek a 7 mm-es neodínium meghajtójuk révén, és tömegük is elenyésző, a fülesenkénti 5,8 g szinte észre sem vehető.

A minőségi fémházba csomagolt, IPX4 védelemmel ellátott, aktív zajszűrést biztosító headset mindkét darabján érintéssel vezérelhetjük a zenelejátszást, a hívásokat, plusz számos egyéb funkciót kínálnak. A Xiaomi Airdots Pro fülesek egy töltődokkolóban érkeznek, ami támogatja a gyorstöltés és egy óra alatt 100%-ra eteti a kütyüket, természetesen nem maradt el sem az iOS, sem az Android kompatibilitás.

A Xiaomi Airdots Pro ára 19 900 forint lesz a www.xiaomi.hu webshopban és a Lurdy Mi Store-ban.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu