Az AnTuTu rendszerint közzéteszi a legjobban teljesítő telefonok listáját, amiből az látszik, hogy melyik gyártó, milyen hardverrel, milyen szoftveres optimalizálással és egészen pontosan hány pontot ér el a benchmark tesztek során. Ez nem csak összességében, hanem kategóriák szerint is megteszi a cég, a középkategóriában pedig eléggé a Xiaomi uralkozik, nem túl meglepő módon!

A versenyt a Redmi Note 8 Pro nyerte, méghozzá 283 092 ponttal, ez leginkább a MediaTek Helio G90T lapkának köszönhető, amit bár először mindenki nehezen fogadott, azóta kiderült, az egyik legjobb választásnak tekinthető. A dobogóra még a XIaomi Mi 9T fért fel a kicsivel több mint 251 ezer pontjával. Az Oppo Reno csak azért került fejlebb, mert abban a 730G található, némileg emelt órajelű processzorral.

Szintén jól szerepelt a Xiaomi Mi 9 SE, de nem szégyenkezhet a Xiaomi Mi 9 Lite, vagy az Európában nem kapható Redmi Note 7 Pro (meg úgy egyébként az utód elérhető, és a lista tetején található). Alighanem tehát kimondhatjuk, már a középkategória is bőven elég erős ahhoz, hogy ez itt található mobilok is kiszolgálják a vásárlókat, akár több éven keresztül is.

A Redmi Note 8 Pro már kapható az Mi Store-ban és a xiaomi.hu webáruházban.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.