A Xiaomi és a Yeelight együttműködéséből már számos frankó termék született, és szerencsére a kooperáció további remekbeszabott ajánlatokkal bővül majd a jövőben. Most az egyik legpraktikusabb termékkel, a Yeelight Portable Lamp hordozható asztali lámpáról lesz szó, aminek már a neve is elárulja egyik legnagyobb vonzerejét; nem kell hozzá állandó áramforrás.

Van ugyanis benne egy 2000 mAh-s telep, amit microUSB-n keresztül lehet tölteni (külső akkumulátorról is tölthető), így akár 5 órán át lehet használni anélkül, hogy etetnénk.

Alul van egy fizikai kapcsoló, amit érdemes ide-oda cipeléskor „off”-ra rakni, hiszen a talpazatnál lévő három gomb érintésérzékeny. Ezekkel lehet szabályozni a fényerőt (5 szintben 20 és 100% között), valamint a fehéregyensúlyt (2700-6500K), egymás után kell odaérinteni az ujjunkat, hogy változzon a lámpa fénye.

A Yeelight Portable Lamp 88 Ra fényvisszaadási indexszel rendelkezik, ami kiváló érték a lámpák között és a kategóriában. A fényt 60 miniled biztosítja, 30 ebből hidegebb, 30 pedig melegebb fehéret bocsájt ki magából. A lámpa feje úgynevezett hattyúnyak kialakítása, igencsak könnyedén lehet formázni annak megfelelően, hogy éppen milyen környezetben használjuk

A Yeelight Portable Lamp ára 8 990 forint, a minimalista, mégis dekoratív dizájnja, valamint a hordozhatósága és a beépített akkumulátora miatt pedig könnyedén lehet kiváló társ a mindennapokban. Tényleg ajánlott termék.

A Yeelight Portable Lamp már kapható az Mi Store-ban és a xiaomi.hu webáruházban.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.