mismart - webáruházA legnépszerűbb Xiaomi
termékek a mismart webáruházban.

A koronavírus járvány okán rendhagyó módon, február helyett a nyáron megrendezett #MWC21, vagyis Mobile World Congress ezekben a percekben, azaz 2021 június 28. és július 1. között zajlik, Barcelonában.

A rendezvény keretein belül kerülnek leleplezésre a mobilipar izgalmas újdonságai, illetve a legkülönbözőbb témákban adnak elő a szakma nagyjai, úgy, mint az 5G terjeszkedése vagy az AI fejlődése, de az MWC mindezek mellett a startupoknak is remek lehetőséget kínál termékeik bemutatására és a befektetők megnyerésére.

A Mobilaréna szerkesztősége bő 10 éve rendszeresen ellátogat az MWC-re, és idén sem hagyták ki a GSMA által szervezett kiállítást, annak ellenére sem, hogy a COVID-19 miatt sok gyártó csak online bemutatót tart és nem települt ki fizikai standdal a rendezvényre.

Bocha, Tech 2 Laci és Ákos már múlthét pénteken – 06.25-én – megérkeztek Barcelonába, Ákos részletesen be is számolt utazásuk izgalmairól. Majd csatlakozott hozzájuk a V2X teszteléséről érkező Bog is, aki csalódottságát fejezte ki az MWC idei felhozatalával kapcsolatban.

Minden nehézség és a 2021-es kiállítói felhozatal visszafogottságának ellenére, a srácok töretlen lelkesedéssel számolnak be a tech-újdonságokról a Mobilarénán.

A Mobilaréna utazását a Mismart.hu támogatta, ennek apropóján pedig a vásárlók szuper akciókra csaphatnak le, hiszen a mobilarena25 kuponkóddal vasárnapig – 07.04-ig – 25.000 Ft kedvezménnyel szerezhető be három Xiaomi termék is, egészen pontosan:

  • Xiaomi Redmi Note 10 4/128 okostelefon 84 900 Ft helyett 59 900 Ft-ért
  • Xiaomi Mi Electric Scooter Essential roller 119 900 Ft helyett 94 900 Ft-ért
  • Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro robotporszívó 114 900 Ft helyett 89 900 Ft-ért

Nóra
Xiaomi termékekkel fekszem és kelek, az okosotthon szekció az abszolút kedvencem, de a lifestyle termékekért is oda-vissza vagyok. Másfél évig erősítettem a Lurdy Mi Store csapatát, jelenleg marketing és social media területeken tevékenykedem.