mismart - webáruházA legnépszerűbb Xiaomi
termékek a mismart webáruházban.

A MIUI aligha kell bemutatni olvasóinknak, ez ugye a Xiaomi androidos felülete. A cég pedig híres arról, hogy hetente publikál különböző béta verziókat, amelyek nem csak hibajavításokat tartalmaznak, hanem új funkciókat is. A legutóbbi kiadás is egy ilyen, bár ez a fícsör egyelőre még bétatesztelés alatt áll.

 A MIUI hírekben jártas @kacskrz (Kacper Skrzypek) a MIUI Beta 21.6.28-ban talált egy olyat az akkumulátor beállításai között, hogy „Teljesítmény mód”. Szerinte viszont ez csak néhány készülék esetén lesz végül elérhető.

Egy kicsit a gamer okostelefonokra hasonlít a dolog, ahol különféle üzemmódokat lehet beállítani. Nem kizárt, hogy itt is hasonlóról van szó, a néhány készülék közé pedig a legerősebbek tartoznak majd. Ha pedig bekapcsoljuk, akkor minden erőforrást az adott program futtatására összpontosít majd a rendszer, ami nyilván szuper dolog, bár az üzemidőt azért hátrányosan érintheti. A játékosabb kedvűeket viszont aligha fogja ez zavarni, ha közben a felhasználói élmény minden eddiginél jobb lesz.

mismart.hu webáruház | Xiaomi termékek széles választéka a hivatalos viszonteladótól

Mi Store Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
Mi Store Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Mi Store Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeMismart
Mi Smart Webáruház
Webshopwww.mismart.hu
Facebook: mismart.hu
Instagram: mismart.hu
YouTube: Mi Smart Webáruház