Majdnem a nyár közepén tartunk, vagyis közeledünk az őszhöz, ahol a mobilgyártók rendszerint egy második nagy nekifutást végeznek az évben. A Xiaomi hasonlóan gondolkodik, és két bombaerős ajánlattal ütné ki a többieket a ringből. Az egyik a Xiaomi Mi Mix 4 lesz, ami a hírmorzsák szerint egy 64 MP-es Samsung ISOCELL Bright GW1-es kamerával lesz gazdagabb.

Nyilván ez még csak pletyka és nem is a felbontás a fő szempont, de ha igaz, hogy a Xiaomi periszkópos rendszeren dolgozik, akkor máris igen komoly fegyvertény lehet ez a szenzor. Ráadásul a Xiaomi Mi Mix 4 más téren is nagyot üthet, nyilván a legerősebb lapka lesz benne, az AMOLED kijelző is biztosra vehető, és az sem kizárt, hogy már alapból támogatni fogja az 5G-t.

Mindeközben pedig a Xiaomi Mi A3-at se felejtsük el, ami a gyári Android One-t futtató sorozat következő tagja lehet. Elvileg az A3 alapja a Mi CC9 lesz, tehát hasonló formatervre, három kamerára számíthatunk, amiből a fő egység 48 MP-es lesz, alighanem a trendi tesóhoz hasonlóan Sony IMX582-es szenzorral. A megjelenésének időpontja még kérdéses, de valamikor szeptemberben várható.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

FORRÁSXiaomi Today
Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.