mstore A legnépszerűbb Xiaomi & Ecosystem termékek az mStore webáruházban.

Habár a legutóbbi sajtóesemény középpontjában a Redmi 9T és a Redmi Note 9T állt, két nagyon hasznos új készülék is bemutatkozott a telefonok mellett.

Xiaomi Mi Smart Clock

Kezdjük a Xiaomi Mi Smart Clock modellel, ami valójában egy asztali óra, méghozzá 3,97″-es színes érintőkijelzővel és minimalista dizájnnal. Nem csak az időt láthatjuk a panelen, hanem az időjárásinformációkat és a naptéreseményeket is, de ha szeretnénk, akár egy fotót is kihelyezhetünk a főképernyőre. A Smart Clock megfelelő rendszerteljesítményét 1 GB RAM segíti, de van 4 GB-nyi belső tárhelye is, a kapcsolatot pedig 2.4GHz b/g/n WiFi-n és Bluetooth 5.0 BLE-n keresztül létesíti.

A „napfelkelte” módnak köszönhetően a kütyü óvatosan emeli a fényerőt és növeli a hangerőt ébresztés során, hogy kényelmesen kelhessünk ki az ágyból. Ennél is jobb a beépített Google Asszisztens és Chromecast támogatás, így alkalmaz hangvezérlésre és Xiaomi Home integrálásra, telefonos tartalmak lejátszására. És ha már biztonsági kamera…

Xiaomi Mi 360° Home Security Camera 2K Pro

A legújabb kamera már 3 MP-es szenzorral dolgozik, így a videók maximális felbontása akár 2304 x 1296 pixel is lehet. F/1,4-es rekeszértékről és 6P lencsékről van szó, így még sötétebb fényviszonyok között is jó képminőségre számíthatunk.

Fejlesztették az emberi alak felismerését is, így az eddigieknél is kevesebb alkalommal téved a készülék, a kétutas hangátvitel mellé pedig már környezeti zajszűrés is jár. Természetesen ez a kamera is számos biztonsági szolgáltatást megkapott, hogy idegenek ne férjenek hozzá, és ami még nagyon fontos előrelépés, hogy 2,4 GHz mellett immár 5 GHz-en is képes működni, ráadásul Bluetooth gatewayként is funkcionál majd.

A Mi Smart Clock is elérhető az mStore-okban, a Security Camera 2K Pro viszont érkezik az mStore-okba hamarosan, méghozzá várhatóan 17 900 forintos áron.
mStore

mStore Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
mStore Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
mStore Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.mstore.hu
FacebookmStore
InstagrammStore
YouTubemStore

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.