A streaming szolgáltatások erősödésével (gondoljunk csak az HBO GO-ra, vagy éppen a Netflixre) egyre nagyobb a tartalomfogyasztás, valamint az emberek erre vonatkozó igénye is. Nem véletlenül olyan sikeres a Xiaomi Mi Box S sem, ami a Lurdyban és a webshopban is kapható, és mindössze 21 900 forintért képes felokosítani a régebbi tévéket is.

Márpedig a gyártó is tudja, hogy nem szabad elhanyagolni sem a felhasználókat, sem pedig ezt a kedvelt set-top boxot, így végre megérkezett a várva-várt frissítés, aminek telepítése után már az Android TV 9-es főverziója fut majd rajta.

A nagyjából 624,3 megabájtos csomagot OTA frissítéssel, tehát Wifin keresztül kapjuk meg és az Android 8.1 Oreót váltja. A frissítéssel stabilabb rendszer, vírusok elleni komolyabb védelem, plusz sok más apró hibajavítás vár majd mindenkit. A játékos kedvűeknek még ennél is jobb hír lehet a teljes PlayStation 4 Dualshock kompatibilitás, ami szintén az új szoftverrel érkezik, így az androidos programok még nagyobb élményt nyújtanak majd.

Már kapható az Mi Store-ban és a xiaomi.hu webáruházban.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.