mismart - webáruházA legnépszerűbb Xiaomi
termékek a mismart webáruházban.

Alighanem a legtöbben már ismerik a Segway nevet, vagy a rollerek, vagy az önkiegyensúlyozó kétkerekű eszközök miatt. Most viszont a háztartás, egészen pontosan az udvar felé fordult a vállalat és piacra dobta a Segway Navimov névre keresztelt fűnyíróját, ami GPS segítségével segít rendben tartani a kertet, de természetesen okostelefonról is vezérelhető, így látható az elkészült térkép, plusz különféle funkciókat is elérhetünk.

A vállalat szerint a GPS technológia és a folyamatos műholdfigyelés lehetővé teszi a két centiméteres pontosságú működést. Mivel kültéren használnak legtöbben fűnyírót, így a jelvesztéstől sem kell félni. A Segway igyekezett mindent megtenni, hogy ezzel a „robotjárművel” ne zavarjuk a szomszédokat, hiszen mindössze 54 dB-es zajszinttel dolgozik, ami tényleg nagyon halknak mondható, a feladatot pedig hosszan el is látja, elvileg akár 3000 négyzetméternyi területet képes lenyírni.

A speciális pengéknek köszönhetően a robotfűnyíró a szegélyektől sem ijed meg, ha viszont valamilyen ismeretlen akadály kerül elé, akkor automatikusan leállítja a folyamatot. A Segway Navimov négyféle változatban kerül piacra, a H500E a nevéből kitalálható módon 500 négyzetmétert tud lenyírni egy feltöltéssel, ennek az ára 1199 euró, a H800E (800 négyzetméter) 1499 euróba kerül, a H1500E 1999 euróba fáj, a csúcsmodellnek szánt H3000E-ért pedig 2499 eurót kell kifizetni.

mismart.hu webáruház | Xiaomi termékek széles választéka a hivatalos viszonteladótól

Mi Store Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
Mi Store Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Mi Store Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeMismart
Mi Smart Webáruház
Webshopwww.mismart.hu
Facebook: mismart.hu
Instagram: mismart.hu
YouTube: Mi Smart Webáruház
Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.