Amikor bemutatkozott a Pocophone F1, akkor a MIUI-ra hasonlító, de Poco Launcher névre hallgató felületet kapta meg, amelyet utána a kínai cég a Google Play által mindenki számára elérhetővé tett. Most ennek jelent meg a 2.0-s verziója.

A változások között főleg dizájnbeli előrelépéseket találunk, könnyedén lehet módosítani, kvázi javítani a felhasználói élményt. Immár az alkalmazásmenü hátterét áttetszővé lehet varázsolni, így akár mindig láthatjuk a beállított háttérképet.

A Poco Launchert a xiaomisok is előszeretettel használják, hiszen egyrészt nem minden program ikonját kell elrendezni a főoldalakon, hanem van klasszikus menü, plusz akár rendszerezni is lehet az applikációkat különféle kategóriák (pl. kommunikáció, fényképezés…) szerint, de millió finomhangolást is végezhetünk a szoftverben.

Persze sokan feltették a kérdést, hogy miért jött 2.0, ha nincs Pocophone F2, ám egyelőre megoszlik arról a vélemény, hogy a Redmi K20 Prót lehet-e betudni ennek a modellnek. Így vagy úgy, a Poco Launchert INNEN lehet letölteni.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu