A Xiaomi már korábban beharangozta, hogy „megaeseményt” tart március 29-én, ahol a Mi 11 Ultra és a Mi 11 Pro biztosan bemutatkozik majd. Most viszont még inkább érthető, hogy miért használta a vállalat a „mega” szót, hiszen a Weibón erősítették meg, hogy a Mi Mix sorozat is új taggal vagy tagokkal bővül.

A fent látható poszter szabad fordításban a következőt mondja: „VISSZATÉREK. A Xiaomi MIX, két évvel az előző modell után, nagy erővel tér vissza. A végtelen technikai erőséggel több millió felhasználó igényét fogja kielégítani. Március 29-én majd beszélünk erről.”

Egészen pontosan a chat szót használták, vagyis nem kizárt, hogy betekintést nyerhetünk majd abba, mire számíthatunk a jövőben. Hogy most milyen újdonságokra számíthatunk, az jó kérdés, de tény, hogy a Mix sorozat mindig valami különlegeset hozott, gondoljunk csak az első generációra, ami 16:9-es képarány helyett 17:9-esre váltott. Ha pedig lehet hinni a pletykáknak, a következő modell lesz az első hajlítható készüléke a Xiaominak, ami majd forgalomba is kerül.

Mi Store Lurdy Ház (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)
Mi Store Debrecen (4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeXiaomi Mi Store Magyarország